Den digitale skole

Skolen bliver mere og mere digital både når det gælder tilrettelæggelse af skoledagen og elevernes læring - det faglige indhold - elevernes produkter og kommunikationen mellem alle skolens parter. Her er nogle generelle - og forældrerettede informationer

ltkedu.dk

Skolerne i Lyngby-Taarbæk bruger Microsoft Office 365 og OneDrive.

Ansatte og elever kan logge på portalen ltkedu.dk med [email protected] og tilhørende password - også hjemmefra på egne enheder.

Video: Sådan kommer du på ltkedu.dk

Video: Sådan navngiver og deler du mapper i Onedrive

Video: Sådan Henter og installerer du Officepakken på din computer

Udstyr og forsikring

Elever medbringer gerne eget udstyr (smartphones, tablets eller bærbare computere) - som de har stor nytte af.

Som forældre er det vigtigt at I har viden om det forsikringsmæssige. Forsikringsoplysningen har udgivet en pjecen som giver en oversigt over situationer, hvor skolebørn enten laver en skade, eller selv kommer ud for en skade. Hvem har erstatningsansvaret? Er det forældrene, skolen, eller er det børnene selv?

Hent pjecen (pdf)